Kaja Kallas on sotsiaalmeedias jagatud pulmapildi all märkinud ära pulmakleidi autori Aldo Järvsoo, meikari Gerda Milleri ja juuksuri Margit Aksiimi.

"No me väikest plaani peame. Ei tea, kas me nüüd väga suurelt pulmapeo ette võtame, aga igal juhul sügise poole mõtleme oma sammud sinna seada jah," rääkis veebruaris Hallik TV3 uudistele.

Paidest pärit Hallikut iseloomustatakse lihtsa, ausa, tõsise ja süsteemse, plaani järgi elava mehena: "Ega Arvol seda halli värki väga ei ole. Tal on must ja tal on valge."

Eelmisel aastal kirjutas ajakiri Anne ja Stiil, et paari viis kokku ühine sõpruskond. Teineteist tundma õppides astus Kaja uude eluetappi. "Rahusadamasse," ütles ta mullu ja lisas, et näeb oma tulevikku Arvoga ühisena.

Arvost rääkides kasutas Kaja romantiliselt sõnu Anne Veski kuulsast laulust "Pihtimus": "Ta on mees, kel on hell pilk, kel mõte aus ja süda nii kui kuld…"

Paar punub pesa hiljuti ostetud Kadrioru korteris, mis asub maalilisest Luigetiigist vaid paarisaja meetri kaugusel. See on tõeline oaas keset linna – tegemist on kolmekorruselise modernse majaga vaiksel tupiktänaval, eemal suurest liiklusest ja pargis jalutajatest.

Kaja Kallasel on kuueaastane poeg Eleringi juhatuse esimehe Taavi Veskimägiga.

Naisel on selja taga abielu tüürimees Roomet Leigeriga. Paar pidas romantilise pulmatseremoonia 2002. aasta augustis Kadrioru Luigetiigi saarel.