18. mail ootab meid kõiki Apollo klubis sensatsioon – Tallinnat külastab KAZAKY oma uue kavaga A'MEN TOUR !

Fenomenaalne KAZAKY toob seekordsel maailmaturniiril külastajate ette oma uue unikaalse koreograafiaga etteaste. Seekordse kava A'MEN TOUR – peateemaks on tantsumaagia,  pakutakse uut tunnetuslikku tasandit nii kaasaegses muusika kui tantsukultuuris.

 KAZAKY kutsus oma esimesel esinemisel Tallinnas möödunud aasta novembris esile kahinaid tantsijate Artur Gaspari, Oleg Žeželi, Kirill Fedorenko ja Frantšesko Borgato uskumatult seksika kuumaverelise esinemisega. Kuna möödunud korral nappis vaatajakohti, saavad nüüd vast kõik soovijad imetleda kasakate võrreldamatut kehailu ja tantsumeisterlikkust kauaoodatud kontserdil.

KAZAKY on jõudnud end juba tutvustada kaasaegses moe ja meelelahutusäris. Nende esinemisele on kaasa aidanud maailma tuntuimad moeloojad nagu Stefano Gabbana, Nicola Formicetti, Prabal Gurungi, Francesco Scognamiglio - KAZAKY on teinud koostööd ka moemajaga Dsquared2, saanud vaimustunud vastukajasid sellistelt väljaannetelt nagu New York Post, GQ, Billboard, Los Angeles Times, The New York Times, GOSSIPS Japan.

Vaata KAZAKY uut videot „Dance and Change“ siit