33-aastane filmistaar räägib, et kui ta sai väga kuulsaks, tekkis tal suur stress ja tal diagnoositi posttraumaatiline stressihäire. Seetõttu vajus Keira maailm kokku. Pealtnäha oli ju kõik korras, aga päriselt oli kogu uus elukorraldus ja pidev tähelepanu Keira jaoks liig.

Andeka näitlejanna sõnul tõusis ta uuesti jalule eelkõige tänu väga toetavale perele ja lähedastele sõpradele. Just nemad aitasid Keira mustast august välja.

Keira kogus tuntust 2002. aastal oma rolliga filmis “Bend It Like Beckham” ja neli aastat hiljem sai ta oma rolli eest filmis “Pride and Prejudice” Oscari parima naisosatäitja kategoorias.

Ajaks, kui Keira oli 23-aastane, oli ta teine kõige kõrgemini tasustatud naine Hollywoodis, aga edul oli ka oma hind. Kui Keira oli 22-aastane, siis varises ta maailm kokku, sest tema elus oli väga üksik ja pingeline periood. Ta võttis seetõttu aastaks ajaks aja maha. Asi oli isegi nii hull, et naine ei suutnud kodust lahkuda kolm kuud ja pidi punase vaiba üritusele minemise jaoks käima enne hüpnoteraapias vabanemaks paanikahoogudest.

Keira jaoks oli väga raske aeg, kui ta sai kuulsaks, sest ta polnud harjunud tähelepanuga, mida ühele Hollywoodi staarile pööratakse. Näiteks arvasid inimesed, et ta kannatab söömishäire all, sest ta nägi väga kõhn välja. Seetõttu proovis Keira kaalus juurde võtta, aga see vallandas järjekordse kriitikalaine, sest siis öeldi, et naine on paksuks muutunud. Seejärel võttis Keira jälle alla ja proovis olla perfektne.

“Tundsin end sõna otseses mõttes väärtusetuna,” ütles Keira. “Mul oli tunne nagu mind poleks olemas, nagu ma oleksin mingi veidra näoga olend, millele inimesed reageerivad äärmistel viisidel,” lisas naine.

Keira räägib ka seda, et Hollwyoodi naisstaaride vahel on sageli hõõrumisi ja õhus on pinget. “Kui sa nende ees niisama ei murdu, siis nad pingutavad selle nimel, et sa ikkagi murduksid nende ees,” ütles Keira.

Keira on abielus James Rightoniga ja neil on kolme-aastane tütar Edie. Hiljuti sai Keira ka Briti impeeriumi ordeni näitlemise ja heategevuse eest.