NAOMI CAMPBELL, sellisena nagu me teda tunneme, on tagasi! Äsja virutas ta fotograafile Kuubas ning möödunud nädalal läks ta Pariisis ajakirja Garage Magazine peol kaklema modell CARA DELEVINGNE'iga.

Tüli põhjuseks oli Rihanna, kelle kohta Cara midagi ütles, mis Naomi närvi ajas. Naomi tõukas Carat ning Cara haaras tal juustest. Juuksed osutusid ehtsateks, sest mingit parukadraamat ei järgnenud. «Naomi väitis, et Cara ei suhtu Rihannasse lugupidavalt. Ta tõukas Carat, ja Cara tõukas vastu. Cara kiskus teda juustest, kuid parukas ei tulnud peast ära.»
Naomi läks seejärel teisele peole, kus ta naeratas ingellikult, kuigi kõik rääkisid ka seal ainult sellest kaklusest. Hiljem teatas ta Twitteris:
«Ei tea, kust see jutt tuleb, et me @caradelevingne'iga kaklema läksime. See ei vasta absoluutselt tõele, ignoreerige kuulujutte.»
Tegelikult võiks Naomit isegi uskuda, sest Cara ja Rihanna on sõbrannad, ja pealegi ei ole Caral vähemalt kuni viimase ajani esinenud suitsidiaalseid kalduvusi. Täie mõistusega inimene jookseb, nagu jaksab, kui talle läheneb hullunud Naomi, mitte ei püüa tal parukat peast kiskuda.