Reality-staar, kirjanik ja tulevane tädi räägib, kuidas ta oma kõike muud kui igava eluga hakkama saab.

 

Telestaar ja näitlejatar Kelly Osbourne (27) sai kuulsaks teismelisena MTV reality-sarjas «The Osbournes», mis rääkis tema vanemate Ozzy ja Sharoni, venna Jacki ja nende koera- ja kassikarja tegemistest. Sestsaadik on Kelly võidelnud ülekaalu, narkosõltuvuse ja alkoholismiga – ning väljunud tulest võitjana. Ta on kirjutanud oma teismeea võitlusest deemonitega raamatu «Fierce» ning praegu juhib ta telesaadet «Fashion Police». Kõige rohkem on ta elevil ühe veidi isiklikumat laadi rolli pärast…

Sinu vend Jack saab varsti isaks. Kas oled põnevil, et sinust saab tädi?

Mul pole sõnu, et väljendada, kui elevil ma olen! Ma olen Jacki ja tema kihlatu Lisa Stelly üle nii uhke. Ma nutsin nagu segane, kui ma nende tütre ultrahelipilti nägin. Jack armastab privaatsust ja temast on kasvanud üks kõige viisakamaid, toredamaid ja ausamaid härrasmehi, kes üldse olemas on. Neist kahest saavad suurepärased vanemad. Ma ei jõua ära oodata, mil saan oma vennatütart riietada. Ma juba ütlesin neile, et kavatsen ta röövida ja temaga šoppama minna.

{poolik}

Oled rääkinud avameelselt oma võitlusest ärevuse ja depressiooniga. Kuidas sul praegu läheb?

Ma vihkasin ennast teismelisena, kui ajakirjades olid sellised pealkirjad nagu «Ozzy vaalasuurune tütar». See oli mulle tõeline piin ja ma võtsin seda väga südamesse. Teismeline on niigi raske olla, ilma, et peaksid veel sellega rinda pistma. Niisiis hakkasin tarvitama narkootikume, et oma valu vaigistada. Nüüd käin teraapias, sest ma ei taha tervet elu tablettide peal mööda saata. Teraapia aitab mul vahet teha asjadel, mis on pealiskaudsed ja mille pärast ma üldse ei peaks muretsema.

Miks kirjutasid autobiograafilise nõuanderaamatu «Fierce»?

Olen elus palju vigu teinud ja neist õppinud. Sain aru, et paljudel inimestel on samasugused probleemid ja ma otsustasin rääkida, kuidas mina neist üle sain. Keegi pole täiuslik. Me muudkui võrdleme end teiste inimestega ja unustame ära, kui suurepärased me tegelikult oleme.

Nüüd oled telekanali E! moepolitsei saate juht. Mis tunne on, kui sinu enda riietust kritiseeritakse?

Inimesed kritiseerivad mind, sest ma olen televisioonis, aga tegelikult mind ei huvita see. Mul on oma stiilitunnetus, armastage seda või vihake.

Kas sul on mingeid andeid, millest su fännid midagi ei tea?

Ma olen hullult paindlik. Minust oleks saanud hea võimleja.

Sinu halvim harjumus?

Olen liiga küüniline. Mul on raske telesaateid vaadata, sest ma tean, millised need inimesed päriselus on. Ma karjun teleka ees istudes: «Sa oled nii võlts, sa pole üldse selline!»

Mida sa praegu kuulad?

Adele’i «Someone Like You»… Selle laulu toores emotsioon. Ükskõik, mis žanrit te ka ei armastaks, see puudutab teid mingil viisil. Ma pole sünnist saadik nii võimsat laulu kuulnud.

Mida sa sel aastal vel kavatsed ette võtta?

Mul on välja tulemas uus film «So Undercover», kus mängib ka Miley Cyrus. Teles on mul iga nädal võtted. Minu leping Madonna rõivabrändiga Material Girl pole veel lõppenud. Olen pidanud kaks korda rohkem tööd tegema, et austust pälvida. Keegi ei saa öelda, et mu elu on igav.