"Teatan dellolikult, et selle hooaja viimane Terevisioon on eetris 20. juunil. Sel päeval jätan koos viimaste uudiste paberipakiga (kuhu ei ole taha mitte midagi kirjutatud, ausalt) lauale ka oma parklaloa ja töötõendi," pöördus naine sõprade ja tuttavate poole teatega, viidates naljaga eelmisel kevadel juhtunud apsule, kus uudislehe tagaküljel ilutses naljana mõeldud kirjake "Mine p***e".

"Olen veel liiga noor selleks, et jäädagi tegema ühte asja. Jah, mulle on see töö väga meeldinud, mulle on hommikune ärkamine sobinud. Aga nagu ütles üks sõber: sa ei teagi mida tähendab ärgata normaalsel ajal, oled selle ammu unustanud. Püüan aklimatiseeruda, äkki saab minust veel normaalne inimene. Palun, ärge küsige miks? kuhu? kellega? Suveks on mul tegevusgraafik juba üsna tihe. Võtan endale ülbuse arvata, et te veel kuulete minust, ma olen väike väärikas Dello," kirjutas ta Facebooki-lehel.

"Olen seotud ka Rally Estoniaga, nii et tegemist on küll," rääkis Dello lisaks Menule oma tulevastest tegemistest ning lisas, et kavatseb kindlasti sel aastal ka tavapärasest veidi rohkem puhata.

Mis täpsemalt sügisest saab, seda Dello veel praegu ei teagi. "Jälgin suvel hoolikalt, millised uksed maailmas olemas on ja mis värvi need on. Siiani on kõik üsna ühte värvi olnud," muigas ta.

Kerli Dello on "Terevisiooni" uudistelugejana ametis olnud juba 2007. aastast.