«Jah, ma olen tõesti läbi voodi meeletult saavutanud! Läbi enda voodi, mis mind alati ootab, kus ma end välja puhkan ja kus on ootamas pehmed padjad ja tekk. Need ei nõua selgitusi ja kuulavad vaikides mu nutujoru, kui vaja,» kinnitab tele- ja raadioeetrist tuntud Kerli Dello ühe õela anonüümse netikommentaatori korduvaid väiteid, et tema edu on tulnud linade vahelt. 

Aastaid «Terevisiooni» uudisteankruks olnud Kerli Dello keeras mullu oma elus uue lehekülje. Ta pani armastatud tööle punkti ja jäi ootama, mida elul talle veel pakkuda on. 

Sa lahkusid telest ja asusid tööle Kaitseväe teavituskeskuses produtsent toimetajana. Midagi hoopis teistsugust! 

Kaitseväkke tööle asumine oli nagu koju jõudmine. Kui ma olin 8-9 kuud telest ära olnud, sain aru, et kõik see, mida ma enne olin teinud, oli ettevalmistus selleks, mida teen täna. Tunnen, et mul on Kaitseväele palju anda. Tunnen, et saan reaalselt oma riigi jaoks midagi ära teha. Teadmised, mida täna kasutan, on tulnud 20-aastasest tööst raadios ja teles. 

Panna punkt turvalisele palgatööle ja oodata, mida tulevik toob, on lihtne üksikule inimesele, kuid mitte naisele, kel lapsed toita ja katta. 

Teadmatus tuleviku ees oli tõesti vastik. Käed rüpes istumist ei saa ma endale lubada. Mul on kaks inimest vaja suureks kasvatada, nende eest hoolitseda, neid õpetada. Mul on korteriliising, autoliising, laste telefoniarved. Ma ei saa neile öelda, et vabandust, täna sooja vett enam ei tule. Meil on maal küll maja, millel pole laene peal, kuid viia laste elu sinna poleks nende suhtes aus. Pean pingutama ja see tempo hoiab ühtlasi ka elus. Öeldakse, et kõik inimesed peavad elus ületama hetke, kus seistakse teelahkmel ega teata, mida homne päev ja elu toob. Mina selle ütlemisega nõus pole. Ükski inimene ei peaks sellist hetke kogema! Kui rahast rääkida, siis mulle endale kulub vähe. Ma pole naine, kes käiks ja ostaks riideid, astuks ilusalongist ilusalongi. Jah, mul oleks soov massaaži saada, kuid kui võimalused ei luba, siis nühin selga vastu uksepiita ja elu läheb edasi. 

Pikemat lugu Kerli Delloga saad lugeda sellenädalasest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid