Eksabikaasadest ettevõtjad Kersti (50) ja Jaan Toots (58) on uute pulmade ootel – nende tütar Kerli Toots (32) ütles oma elukaaslase ning pisipoja isale Martin Raskile julgustava "jah" sõna, kui viimane ta kätt palus! 

See juhtus 10. veebruaril Kerli ja Martini ühises õdusas kodus. Kas tegemist oli romantilise ja pikalt ettemõeldud sammuga, jätab Kerli enda teada. "Las see jääb meie vahele," teatab ta heatujuliselt. Papa Jaan ja ema Kersti olid Kerli sõnul uudist kuuldes aga mõistagi väga rõõmsad ning ootavad nüüd, veel enne pulmi ikkagi ka suuremat kihlumispidu! 

"Oleme Martiniga pulmadest natuke rääkinud, aga ilmselt sel aastal veel abielluda ei jõua. Meie poeg on alles pisike ja leidub veel teisigi tegemisi ja plaane. Lükkame pulmad esialgu veidikene edasi," selgitab kihlatu. 

See kõik sai alguse kontoriromantikast ehk kvalifitseerub sõnapaari alla "armumine tööpostil"! Nimelt tutvus Estonian Business Schooli lõpetanud Kerli, kes töötas firmas isePankur AS, oma tulevasega, sama ettevõtte juhatuse liikme Martin Raskiga just tööl. Eelmise aasta juulis sündis neil pisipõnn Georg Rask. 

Telli Kroonika digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid