1. Kati Saarast Vatmannist, kellega pärast purjuspäi autoroolist tabamist Rakket võrreldi: "Ma olen noorem ja ilusam, mul oli vahele jäädes suurem promill."
2. Voodielust: "Ei ole suuremat pettumust kui tore inimene, kes ei oska voodis midagi teha. Ja ma ei räägi suurusest, vaid sellest, kuidas inimene oskab mängida."
3. Eesti lasteteoetusest ja laste kasvatamise toetusest: "Kui inimese igapäevane põhimure on see, kust ta saab süüa, siis oleme ju korilaseajas tagasi."
4. Vaimupuudega inimestest: "Vaimupuue ei tähenda, et inimene oleks lapsik või lollakas. Tal on lihtsalt väga teistmoodi vaatenurk."
5. Armusuhetest: "Kui partneri tegemised ja kõrvalsuhted täiest külmaks jätavad, ei saa ju olla tema vastu kuumi tundeid?"
6. Laulupeost: "Leian, et laulu- ja tantsupeod on rahvuse kandjana ning rahva meelsuse arendajana tõesti väga õnnestunud projekt. Kus mujal me unustaksime ära selle jubeda kadeduse, naabris parem olla tahtmise või lihtsalt hukkamõistu, mis muidu nii igapäevane on?"
7. Petvatest meestest: "Mehed on lihtsad tegelased, nende mõtlemine toimub suures osas pükstes, mitte peas. Instinktiivset käitumist ei saa ju materdada samamoodi nagu sihilikku kuritegu."
8. Meeste ja naiste rollijaotusest: "Väidetavalt oli näiteks ürgajal rollijaotus kindel: mehed olid kütid ja naised korilased. Naised on endiselt korilased, sest armastavad šopata ning on peamised pere toidulaua eest hoolitsejad, mehed aga on kütid, kes jahivad endale naise ning hiljem suure saagi (raha), mille eest naine šopata saaks."
9. Seksist ja suhetest: "Ma ei ole seda tüüpi, et kõigepealt käin pool aastat, käest kinni, kinos ja siis vaatan, mis tal püksis on. Ei, ma vaatan kohe ära."
10. Loomeinimestest: "Kakskümmend aastat tagasi olid just loomeinimesed need, kelle suust midagi kusagile jõudis. Nüüd teeb noor näitlejanna suu lahti ja kõik on pepuli, et issand, see oskab rääkida."
11. Abielurikkumisest: "Alati ei sõltu andestamine petetu südamehäälest, pigem avalikust arvamusest ja rahanumbritest."