"Asun meelelahutusportaalide juhi ametikohale. Vastutusalaks on nii Elu24 kui venekeelsele sihtgrupile suunatud Limoni juhtimine," räägib Jukkum oma uuest töökohast.

"Anu kingadesse ma siiski ei astu. Asun juhtima meelelahutusportaale," sõnab Jukkum küsimusele, kas Saagimi jäetud kingadesse astumine teda ka hirmutab.

Möödunud nädalal lahvatas skandaal Anu Saagimi lahkumisest Eesti Meediast. Saagimi sõnul lahkus ta ettevõttest poolte kokkuleppel, ent hiljem paljastas, et "päkapikud" hakkasid ütlema, kellest võib kirjutada ning kellest mitte.

Seni on Saagim lubanud puhata ja eelolevat suve rahulikult võtta.

"Ma olin endale valmis mõelnud, et kui ma suudaksin Postimehes vastu pidada viis aastat... Kümme aastat on läinud nii, et mul on tunne, et ma oleks seal ainult mõned aastad olnud. See sõit on olnud kohutavalt kiire, tulistamine iga päev, vahet ei ole, kas on pühad, nädalavahetus, hommik, õhtu, öö - kui tuleb mingi põnev asi, siis meie oleme, või olime, alati valmis. Nüüd on see läbi," ütles Anu Saagim ja tõdes, et see on pisut kurb, aga samas valdab teda vabanemise tunne.

"Viimased paar kuud olin ma seal tööpostil õnnetu," täpsustas ta lahkumisotsust saates "Ringvaade".

Möödunud nädalal ilmnes ka, et Kertu Jukkum lahkub TV3 avalike suhete kohalt. "Jah, ma lahkun TV3-st omal soovil. Rohkem ma hetkel seda teemat kommenteerida ei saa," sõnas Jukkum Õhtulehele.

Kertu Jukkum hakkas TV3 avalikke suhteid juhtima alates 2015. aasta septembrist. Samal ajal töötas ta paralleelselt ka Power Hit Radios, ent aasta algul muutis Power aga oma programmi ja Kertu pidi raadiotööga hüvasti jätma. Alles paar nädalat tagasi tuli Kertu, kes on teada-tuntud hulkuvate loomade päästja ja kaitseingel, TV3-s välja uue saatega "Loomasõber Kertu".