Mis on nende figuurisaladused? Palju nad kaaluvad? Mida nad teevad, et mahtuda numbrisse 00?

Euroopa riidenumbri järgi tähendab see 32-34.

Aeroobikatreener Katrin Väli

Mõned aastat tagasi kaalus 162 cm pikk Katrin 55 kg ja otsustas alla võtta. Praegu kaalub ta 47 kg.

Katrin Väli ütleb Publikule, et tema saleduse saladus on trenn kuid ka personaaltreeneri nõuanded õigeks toitumiseks.

Naine ise sai teada, et talle ei sobi piimatooted. Näiteks jäid menüüst välja piim ja jogurt, kuid juustule pole Katrin selga pööranud.

“Samuti kirjutatakse, et sööge õhtuti vaid puuvilju. Minule ei sobinud näiteks soojalt soovitatud õunad ja banaanid. Nüüd, kui mul tekib õhtul isu, siis pigem söön näiteks virsikuid.”

Katrin ütleb, et leiba ja saia sööb ta erandkorras. Viimased vahetas naine hoopis kuivikute vastu, kuhu on hea juustulõik peale panna.

Politoloog Anna-Maria Galojan

Anna-Maria ütleb Publikule, et tema kehakaal liigub üles-alla ja seda paari kilo piires oma rada pidi erinevatel eluperioodidel.

“Saleda figuuri saladus on magus ja rahulik uni ning värsked sõõrikud naaberkohvikust. Usun, et süüa tuleb kõike, mis maitseb ja mille järgi organismil on parasjagu vajadus. Pigem oluline on pidada piire söögikogustega. Igasugused äärmused ja liialdused on kahjulikud, sealhulgas ka söögi puhul,” teab Anna-Maria.

Anna-Mariale saleduse saladuseks on pikad jalutuskäigud. “Isegi meie kiire elutempo juures vahel tuleb leida just need 20 minutit, et ühest punktist teise saaks kiirkõndi harrastada. Püüan seda reeglit järgida. Samuti ei tee kahju pikemad jalutuskäigud koeraga.”

Uuel nädalal kaks uut miniatuurset kuulsust ja nende saladused!

Loe ka artiklit välismaistest staaridest, kes kannavad samuti numbrit 00. Loo leiad SIIT.