Michael J. Fox
"Tagasi tulevikku" filmi tähel diagnoositi aastal 1991 Parkinsoni tõbi, kui ta oli alles 30-aastane.

Halle Berry
Oscari-võitjast näitlejannal diagnoositi 22-aastaselt 1. tüübi diabeet. Haigusest rääkis ta esimest korda 16 aastat hiljem, kui väitis, et ei tarvita enam insuliini ning "läks üle" 2. tüübi diabeedile.
Eksperdid seda võimalikuks ei pea ning leiavad, et naisele pandi ilmselt kohe alguses vale diagnoos.

Kim Kardashian
Kaks aastat tagasi leidis telestaarist kaunitar Kim Kardashian oma jalalt punased ja kestendavad laigud ning tal diagnoositi psoriaas.

Marcia Cross
"Meeleheitel koduperenaiste" näitlejannat on juba 14-aastasest saati vaevanud migreenihood, millega kaasnevad nägemishäired.

Nick Jonas
Teismelisi tüdrukuid üle maailma hullutava vennastebändi Jonas brothers liige sai 13-aastaselt 1. tüübi  diabeedi diagnoosi.

Pamela Anderson
Endine "Rannavalve" staar ja Playboy-modell teatas 2002. aastal avalikult, et põeb C-hepatiiti, millega ta nakatus ekskaasa Tommy Leega tätoveerimisnõela jagades.

Jimmy Kimmel
Populaarset Ameerika saatejuhti ja koomikut kimbutab narkolepsia ehk unitõbi, mis väljendub kontrollimatus uinumises.

Shannon Doherty
"Beverly Hills 90210" staar kannatab Crohni tõve all, mis põhjustab seedekulgla paistetust ning sellest
tulenevat kroonilist kõhuvalu ja -lahtisust.

Earvin "Magic" Johnson
Endine NBA superstaar-korvpallur on HIVi kandjana tänaseks elanud juba üle 20 aasta. 1991. aastal pärast šokeerivat diagnoosi oma sportlasekarjääri jätnud Johnson on üks edukamaid HIV-alase teadlikkuse levitajaid ja heategevusaktiviste, kes kummutab juba aastaid levinud müüti, et AIDS on vaid homoseksuaalide haigus.

Jack Osbourne
Šokirokkari Ozzy Osbourne'i 27-aastane poeg ja tõsielutäht sai aasta tagasi, vaid mõni nädal pärast oma esiklapse sündi teada, et põeb polüskleroosi ehk sclerosis multiplexi. Värske isa läks arsti juurde, kuna kaotas ootamatult ühest silmast nägemise.