Esimese printsessi tiitli pälvis Birgit Kool Esteetika- ja tantsukoolist ning teiseks printsessiks kuulutati Kaisa Torn Pärnu Ülejõe Gümnaasiumist. Esikolmikule panid auhinnad välja Tallink, Bastion ja Kingakaubamaja.

Portaalis weekend.ee toimunud hääletuse alusel publiku lemmikuks valiti Katrin Punga Juhan Liivi nim Alatskivi Keskkoolist.

Lisaks jagasid veel auhindu Agentuur Evita, Bellapierre, Rate.ee ja Teler.tv, kes premeerisid oma lemmik kandidaate.

Auhindu ei saanud ainult kandidaadid, vaid ka kohalolev publik, keda kaasati JJ Street Dance Company ja Törley alkoholivaba vahuveini poolt erinevatesse publikumängudesse.

Kõige aktiivsem kaasaelajaskond oli taaskord Tallinna Õismäe Humanitaargümnaasium.

Venus Clubis toimunud suurejoonelise finaaliga pandi punkt alates sügisest Eestimaa koolides väldanud koolinoorte iludusvõistluste sarjale.

Neli tundi kestval üritusel astus lavale 41 missikandidaati, kes olid oma kooli esindama valitud 9.-12. klassi tütarlaste seast. Misse hindasid rahvusvaheliste mainekate modelliagentuuride esindajad ja erinevate iludusvõistluste korraldajad. Jumestuse ja soengud said tüdrukud endale Stiili- ja Meigikooli ning Eesti Iluteeninduse Erakooli abiga.

Ürituse peakorraldaja Ruth Ojatalu hindab konkursi puhul just aspekti, et võistlust korraldatakse õpilastelt õpilastele. Ojatalu toob veel välja, et tegemist ei ole kommertsüritusega, mille peaeesmärgiks oleks võimalikult paljudele neidudele töölepingu pakkumine mõnes modelliagentuuris. Tegelikult on juba kõik osavõtjad võitjad — pigem on tegemist lausa noortemessiga, kus kontakte vahetada ja noortele neidudele eneseteostusvõimalust pakkuda.