Portaali TMZ andmetel tegi anonüümne naine Santa Monica politseile kuriteoteate intsidendi kohta, mis toimus 1990. aastal kohtumisel Stallone’iga. Kuigi kuritegu on iseenesest aegunud, uurib politsei naise juttu ning prokurör otsustab, kas minna süüdistusega edasi või mitte.

Rambo näitleja süüdistab naist omakorda valeväidete esitamises ning kavatseb naise vastu kaebuse esitada. Stallone küll nendib, et tunneb seda naist, kuna nad olid 1987. aastal ehk kolm aastat enne väidetavat vägistamist paar päeva koos Iisraelis, kus töötasid koos filmi “Rambo III” kallal. Mees keeldus kommenteerimast, millist laadi nende suhtlus tollal oli. Tundmatu naise süüdistustele pole alust veel leitud.
Küll aga olevat 1986. aastal üks teine naine Stallone’i kohta kuriteoteate esitanud, nimelt olevat Rambo teda, vaid 16-aastat neiut, Las Vegases Hiltoni hotellis vägistanud ning staari ihukaitsja Michael De Luca sundinud teda oraalseksi tegema. Siiski olevat too naine otsustanud süüdistusi mitte esitada. Väidetava vägistamise ajal osales tollal 40-aastane Stallone filmi “Over The Top” võtetel, mis toimusidki Las Vegases. Naine olevat enda sõnul Stallone’iga tolle hotellitoas vabatahtlikult vahekorras olnud, ent see kestis vaid viivuks, misjärel sundis näitleja naist De Lucale oraalseksi tegema ning ähvardas, et kui naine sellest kellelegi räägib, lüüakse tal nägu sisse. Raporti sõnul ei esitanud naine süüdistusi, kuna ta tundis häbi.

Stallone’i esindaja sõnul on kogu jutt väljamõeldis: “See on naeruväärne. Keegi meist polnud sellisest jutust teadlik, selles asjas ei ole uurijad härra Stallone’iga ühendust võtnud.” 1987. aastal oli mehe kuulsuse kõrgaeg – ta oli osalenud kahes “Rockys” ja kahes “Rambos”. Samal aastal kaebas tema kasuõde mehe kohtusse lapsepõlves osaks saanud väärkohtlemise tõttu. Mindi kompromissile – Toni-Ann sai 2 miljonit dollarit kahjutasu ning igakuise toetusraha, mis ulatus tuhandetesse dollaritesse. Kohtudokumentide järgi olevat mees siiski väga innukalt süüdistusi eitanud.

Jacqueline Stallone

Meest asus joonelt kaitsema tema 96-aastane ema Jacqueline Stallone, kes märkis ära, et kunagised vägistamissüüdistused olid väärad ning küllap on selgi korral tegu väljamõeldisega: “Toni-Ann tunnistas mulle mitmel korral, et mõtles selle hirmsa loo Sylvesteri kohta välja, et rahastada enda narkosõltuvust. Ta tahtis niimoodi Sylvesterilt raha saada,” meenutab matriarh Stallone, “ta rääkis, et kolmandad osapooled olid teda mõjutanud Sylvesteri kohta valet rääkima. Paraku tema sõltuvus tegi ta väga mõjutatavaks.” Sylvesteri poolõde suri 2012. aastal 48-aastasena pärast pikka võitlust kopsuvähiga. Eakas naine postitas Twitterisse enda väidete tõestamiseks ka mõne aasta taguse kohtudokumendi.

Jacqueline Stallone'i tunnistus