Sel reedel, 20.märtsil ootab klubi Teater kõiki Monaco kuumusesse, kui toimub Dom Party "Monaco GP 1934", mis tähistab Monaco läbi aegade ühte tähtsaimat sündmust ja aega, mis tõi kogu maailma tähelepanu ühte kohta.

See on õhtu, mida kaunistavad luksuslikud vanaaegsed autod, kaunid 1930ndate stiilis seltskonnadaamid ning rallihooaja põnevus ja intriigid!

1930ndatel oli Grand Prix üritus, kus said kokku nii autospordi austajad, ärimehed, kes käisid sõitu nautimas, panustamas ja äriasju ajamas, kui ka kõrgklassi daamid, kes kogu üritusele naiselikku ilu lisasid ning loomulikult enda iseteadlikkust ja šarmi näitasid. See muutis Grand Prix võidusõidud silmapaistvateks tähtsündmusteks, millest tahtsid osa saada kõik, et näidata enda tähtsust, jõukust ning võimekust.

Võistlus, kus selgus, kes on parim võidusõidus, kes on edukaim äris ning keda saadavad enim ahvatlevate naiste pilgud...Samamoodi võrreldakse ennast ka tänapäeval ja need "vajadused" ei ole kuhugi kadunud ning sestap on klubi Teater korraldanud peo, kus saab nautida ajastukohast atmosfääri ning kõike sinna juurde kuuluvat.

Dom Party "Monaco GP 1934" on kõige luksuslikum ja glamuursem pidu linnas! 1930ndate glamuur saabub sel korral Teatrisse Kevin Murphy toodete ja professionaalide abil! See on üritustesari, mida täidavad alati LIVE muusikud, parimad showd ja kaunimad artistid ning magusaimad üllatused, mille sel korral toob klubikülastajateni Magnum! See on pidu, kus meelelahutus algab veel enne klubisse sisenemist.

Luksusautod, kaunid artistid ja vapustav lavashow ja see on alles algus..
Rohkem infot peo kohta leiad SIIT