Kliimaks käes?


Publiku andmetel on Kauri uus muusa ja väljavalitu Rita Maastik (35). Suhe on hoos juba mõnda aega ja Kauri abikaasa, kes kasvatab kolme poega, ei hoia Ritast rääkides sõnu kokku.

Hiljuti pihtis Anastassia heale tuttavale, et Kauril on elus olnud ohtralt muusasid ja nüüd on nende reas Rita Maastik. Viimase kohta on Anastassia visanud väidetavalt julma nalja, et tal on varsti kliimaks käes.

Pojad elavad emaga

31aastasel Anastassial on kolm poega - kõige vanem neist on naise esimesest kooselust sündinud 11aastane Adrian. Kauri ja Anastassia ühised pojad on 6aastane Dominic ja 3aastane Leon.

Foto: Herkki-Erich Merila

Pojad elavad Anastassia juures, sest naise arvates on laste koht ema juures. Naine on öelnud ka, et Kaur tuleb tema juurde kindlasti koju tagasi, sest Kenderi nö. muusadel pole aimugi, millise mehega on tegu, kuid Anastassia on näinud Kenderi kõiki palesid.

Loominguline koostöö sujub

Anastassia kinnitab, et nad on Kenderiga lahus, kuid lisab, et see on kõigest ajutine.

Mida kostab Rita Maastik Publikule? "Ärge lobisege ... Kust te sellist infot kuulsite? Võibolla on tal keegi teine samanimeline?"

Kender on varem Rita kohta öelnud: "Aga loominguline koostöö Ritaga oli väga insipreeeriv ja ma olen alati valmis seda uuesti proovima."

Muide, oma uue raamatu "Comeback" pühendas Kender just Rita Maastikule.