Kroonika aasta esimene Kodu-eri on kevadiselt helge ja mitmekülgne. Kaanelugu räägib Eesti oma laulja Daniel Viinalassi ja tema abikaasa Eleri Kalamaja kodust moodsas Art Depoo majas. Näitleja ja legendaarse Kuldse Trio laulja Mihkel Smeljanski avab oma hingega loodud Saaremaa talu uksed ja räägib avameelselt ka oma tervisest.
Seda, kuidas oma kodu energeetiliselt puhastada ja kuidas võiks mööbel olla asetatud, saab lugeda geobioloog Kalju Paldise praktilisest intervjuust. Värske numbri üks suurimaid üllatuslugusid on pöörase linnavurle ja põnevate teleprojektide produtsendi Ken Saani kolimine ühetoalisest linnakorterist metsa peidetud maamajja.

Oma hobidest räägivad näitleja Loore Martma, kuldsete kätega rokkar Jaagup Kreem ja eesti popmuusika tuntumaid tegijaid Sven Lõhmus. Eesti Kunstiakadeemia rektor Mart Kalm räägib oma erilisest suhtest pere lemmiku, Bourboni linnukoera Hebega, kes hoiab... hoopis peremehel silma peal! Ja muidugi ei puudu ajakirjast ka välismaiste staaride šikid kodud!

Jaga
Kommentaarid