INNA ROOS ja ROMAN HANSON

2004. aasta juulis sõlmitud abielu lahutati juba seitse kuud hiljem. Pärast räpast lahutust, ei hoidnud Inna end tagasi ning maksis endisele abikaasale Kroonika veergudel täiega tagasi.

"Jah, see mees ei rahuldanud mind seksuaalselt. Ta on elus luuser ja voodis luuser. Ma ei taha sellise mehega koos olla!" lajatas kaunitar Inna. "Võin öelda, et Roman ei ole mees. Pane sinna kolm punkti. Vähemalt minu jaoks. Kui olin lühiajalistel tööreisidel välismaal, aeles ta ringi prostituutidega. Lisaks tolknes ta aina ööklubides."

INNA ROOS ja RAIVO ROOS (Rohtjärv)

Maagilisel kuupäeval 07.07.07 sõudis kaunis Miss Estonia aga teist korda abieluranda. Sel korral osutus Inna väljavalituks Raivo Rohtjärv, kes pärast abiellumist sai perekonnanimeks Roos. Austraalias sõlmitud abielutseremoonial loeti teineteisele ingliskeelseid vandeid. 11-kuuse vahega sündisid peresse kaks last.

Paraku ei kestnud ka see abielu pikalt ning selle aasta märtsis sai abielu ametliku punkti. Kooselu lõppes kuulduste järgi aga juba üsna varsti pärast teise lapse sündi.

KATI SAARA VATMANN ja PETER MURDMAA

Kati Murutar ehk Kati Murdmaa ehk Kati Saara Vasar ehk Kati Saara Vatmann on oma abielude ja lahutustega kõikide eestlaste pea segamini ajanud, kuid õige napiks jäi naisel abielu filmimees Peter Murdmaaga.

2010. aasta augustis meediakära saatel abiellunud Kati ja Peter pidasid uhked pulmad. Napid viis kuud hiljem viidi sisse aga lahutuspaberid.

"Peter ei pidanud sellele elule maal vastu. Arvasin ette, et ta ei saa siin hakkama. On kaks varianti - sa kas elad üksi või peremehega. Seda varianti, et peremeest talus pole, ei eksisteeri," rääkis Kati siis  Publikule.

HENRIK NORMANN ja KATRE KÜTT

2008. aasta augustist sõlmisid abielu showmees Henrik Normann ja temast 15 aastat noorem Katre Kütt. Kiirele romansile järgnes kiire lahutus ning selle aasta aprillis sai kooselu ametliku lõpu.

Seda, et noorpaari vahel armulõõm on kustunud, kirjutati juba aastapäeva tagasi.

KIRSTI VALDTSEIN-TIMMER ja INDREK TIMMER

Kirsti ja tema esimese abikaasa Indreku suhe purunes pärast nende ühise lapse Merily ilmaletulekut. "Kui üks inimene ei taha, siis tuleb võimalikult ruttu lahku minna, muidu läheb asi inetuks. Me läksime sõbralikult lahku," on Kirsti nappi suhet Terminaatoris musitseerinud mehega meenutanud.

Kuigi suhe purunes kiirelt, jõuti ametliku lahutuseni alles kolm aastat hiljem. Sündmust tähistati piduliku õhtusöögiga.

Praegu elab Kirsti juba aastaid õnnelikult Ilmar Pukiga, kellega neil on kaks ühist poega.

TRIIN TULEV ja TOIVO PILT

Triin Tulev ja Toivo Pilt, kes 2007. aasta novembris Sri Lankal abiellusid, saabusid oma abielutseremooniale elevantide seljas. Kohalikud esitasid vastabiellunute auks aga rannal traditsioonilisi tantse.

2010. aasta märtsiks oli aga selge, et traditisoonilised tantsud paarile õnne ei toonud - abielu lahutati kohtulikult ning Triin, kes kandis vahepeal pearekonnanime Pilt, on jälle Tulev.