Rööv toimus pühapäeval kella 3 ja 4 vahel öösel Pariisis asuvas kortertüüpi hotellis. Politseinikeks riietunud röövlid panid uksevalvuri käeraudadesse ning sundisid teda Kardashian eluruumide uksed avama. Kim Kardashian seoti kinni ja lukustati röövi ajaks vannituppa, samal ajal kui röövlid korteri kõigest väärtuslikust tühjaks tegid. Kokku viidi minema kümne miljoni väärtuses ehteid.

Nii moeguru Karl Lagerfeld, prantsuse politsei kui ka endine juveelivaras Roosa Panter on täheldanud, et Kim tõmbas sotsiaalmeedias uhkustamisega röövlite tähelepanu, ent naise endise ihukaitsja sõnul on kuritöö taga keegi tema lähedastest.

Varaste saagi hulka kuulus 4 miljonit dollarit maksev teemantsõrmus, mille Kanye West talle oma abikaasale hiljuti oli kinkinud. "Ta on enda peale nii pahane, et ta Snapchatis seda sõrmust koguaeg demonstreeris ja kandis seda igal võimaluses," rääkis staarile lähedane isik, vahendab People.

"Kanye tahab talle uut sõrmust osta, kuid Kim keeldub ja ei taha selle peale mõeldagi. Kanye tahab, et kõik muutuks tagasi normaalseks ja intsident ei mõjutaks nende elu," lisas ta.

See on ka hirmuäratava juhtumi valguses ebatõeline. Kardashian-Jennerite klann tahab asju muuta ja Kim on otsustanud rambivalgusest tagasi astuda. Perekonda on juba märgatud suurema turvameeskonnaga ning nende sotsiaalmeediakanalid vaikivad. Kim plaanib turvamehi juurde palgata, kes jälgiksid tema igat sammu ja hoolitseksid tema turvalisuse eest.

Kim on väidetavalt otsustanud terve kuu töölt vabaks võtta ja muuda enda maailmavaadet. "Materiaalsed asjad ei tähenda mitte midagi. Kõik ei keerle ainult raha ümber. See pole seda väärt," sõnas ta ning lubas sotsiaalmeedia oma rikkusega eputamise lõpetada.