"Julia ütles mulle, et ühel hetkel rutiin neelab mu alla, et kaotan ennast, minust saab inimene, kes ei ole oma eluga rahul. Et ma saan õnnelikuks Moskvas, mitte siin," meenutab Vene detektiivsarjad vallutanud Tallinnast pärit näitleja Kirill Käro, kuidas tema elukaaslane Julia Duz kannustas teda kodulinna jätma. 

Sarja "Nuuskija" peaosalisena võimsa läbilöögi teinud Kirill Käro on juba kümme aastat Moskvas elanud, kuid käib tihti Eestis. Teda võib kohata Lasnamäel, kus ta on üles kasvanud, või Kalamajas, kus ta Eestis käies nüüd peatub, koeraga jalutab ja rattaga vurab.

Kirilli näitlejakarjääri algus polnud kerge. Ta meenutab: "Kui kool hakkas läbi saama ja kui tuli n-ö laboratooriumist, loomingulisest paradiisist välja, mõistsin, et mind pole kellelgi vaja. Pidin ennast tõestama, leidma töö ja samal ajal veel armusin... Teatris polnud mind vaja, filme peaaegu ei tehtud, raha polnud. Kaotasin usu endasse. Siis mõtlesingi, et mul on vaja lihtsalt koju Tallinna. Seal maha rahuneda ja mõista, mida mul on elus vaja. Alustada kõike puhtalt lehelt."

Mõned aastad hiljem sõitis ta Moskvasse tagasi ja võitis! 

Loe pikka ja sisukat intervjuud Kirill Käroga selle nädala Kroonikast!