Telesaate «Omakohus» üks juhte Kirsti Timmer (40) võiks ehk juba ettegi ära öelda lõpptulemuse saates püstitatud nähtusele – kas televaatajad poolt- või vastuhääli andes kiidavad selle heaks või laidavad maha! Kirsti, kelle esoteerikahuvi on muidu teada, on sõprade sõnul ka uskumatult hea kaardimoor – kaartide pealt ennustaja.

«Esimest korda panin kaarte 14aastaselt,» tunnistab Kirsti. «Käisin ennustaja juures, kes ütles, et tegelikult oskad sa ka neid ise lugeda. Natuke seletamist ja õpetamist ning asi saigi selgeks.»
Täna ei möödu päevagi, mil Timmer kodust kaardipakita lahkuks. Ja mis kõik välja tuleb! «Kui tegime «Kodutunnet», elaski see projekt ainult nii-öelda kaartide najal. Alguses polnud saate edusse mingit usku, kuid kaardid näitasid muud. Sealt kõik algaski,» meenutab Kirsti.
Järjepidevalt pole Kirsti oma võimeid siiski kasutanud – vahepeal oli ligi seitsmeaastane paus: «Põhjuseks oli see, et nägin kaartidelt ette üht halba asja, mis läks täppi.»
Nagu ema, nõnda ka tütar. Ennustamisega saab hakkama ka särtsaka blondiini tütar Merily (18). Timmer lisab, et ta ennustab ainult sõpradele!