Juuni teisel nädalal tabas raadiohääl Kirsti Timmerit ebameeldiv üllatus. Solarise keskuse juures autosse minnes avastas ta kojamehe vahelt parkimistrahvi. Ometi oli ta parkimise eest maksnud, kuid südalinna tsooni asemel märkis ta ekslikult kesklinna.

"Helistasin ja sain vastuse, et tegu ei ole mitte kesklinna vaid südalinnaga. Kahetunnisel parkimisel tuli summade vaheks kuusteist krooni, aga minu trahv oli kakssada nelikümmend krooni. Mille eest?" arutleb Kirsti Naistekas.

Timmer tunnistab, et oleks pidanud jälgima parkimisjuhiseid, kuid leiab siiski, et antud juhul oleks olnud aus piirduda vaid hoiatusega. "Mina, elupõline tallinlane, tõesti ei teadnud, et lisaks kesklinnale eksisteerib meil ka südalinn. Kuidas saavad hakkama aga inimesed, kes meie linna esimest korda satuvad?" imestab ta. 

Pärast seda vahejuhtumit on Kirsti  targem ja helistab iga kord enne parkimist infoliinile, et üle küsida, millises tsoonis asub tänav, kus ta parasjagu parkida soovib. "Nii siis teangi, et Mere puiestee, kohe Vene kultuurikeskuse vastas (seal, kus lõpeb vanalinn) on kesklinn. Aga Solaris jääb südalinna. Arusaamatu, aga nii on."