Raadiohääle ja teletähe Kirsti Timmeri (43) ning tema pikaajalise elukaaslase Ilmar Puki (41) suhe on väidetavalt taas madalseisus. Kui kolme aasta eest seostati Timmerit ja ta jäi ka kaamerate ette operaator Veiko Varesega, siis nüüd olla Ilmaril uus silmarõõm – keegi noorem blondipäine kaunitar Viimsist!

Väidetavalt on Ilmar enda ja Kirsti ühisest kodust isegi lahkunud, ent Ilmar kummutab selle väite. Ta teatab naljatades: "See küsimus meenutab mulle filmi "Vallatud kurvid“, kus paar läks pidevalt kokku ja lahku. Mina olen viimasel ajal ehitanud maamaja, Kirstil on palju toimetajatööd. Võib-olla sellest on inimestele jäänud selline mulje… Suhtekriise on kõigil paaridel. Aga selle, et mul on uus armastus, lükkan kohe ümber – see ei vasta tõele!“ Ilmar lisab, et nende ühisest kodust Kirstiga pole ta ka lahkunud, sest, nagu Ilmar tähendab, on see nende ühisvara!

Kirsti infot ei kinnita, aga ei kummuta ka mitte. Parema meelega ei võta ta sel teemal üldse sõna. Nagu ütles Ilmar, suhtekriise on kõigil paaridel. Kolme aasta eest õnnestus üks neist Kirstil ja Ilmaril ületada ja nad kolisid taas kokku. Loodame, et unisoon saavutatakse selgi korral! Ja kokku ja lahku läksid ühtelugu hoopis Laine ja Leopold filmis "Noor pensionär“...

Jaga
Kommentaarid