Küll aga pole teada, milline on lapse sugu, sest sellel teemal pole Grete ega Ergo avalikult sõna võtnud. Üleüldse on paarike lapseootuse suhtes jäänud avalikult kidakeelseks ja pole soosutunud sellest põhjalikumalt rääkima.

Muuhulgas on väga rõõmustav uudis ka see, et 24. detsembri õhtul kihlus Grete Klein teleprodutsent Ergo Kullaga. Ka kihluse tegi armas paarike avalikkusele teatavaks sotsiaalmeedia vahendusel.

Eelmise aasta 11. oktoobril jagas Grete Klein Instagramis nunnut fotot, milles ta teatas lapseootusest.

Mis puutub Grete ja Ergo suhtesse, siis Ergo tunnistas, et suhe Gretega juhtus ajapikku. "Algselt olime me töö pärast sunnitud suhtlema, pikka aega oli kokkupuuteid. Sotsiaalmeedias hakkasime mingil hetkel rohkem suhtlema. Ühel hetkel kujunes see sümpaatiaks. Meil kummalgi ei olnud seda mõtet, et see võiks edasi areneda," tunnistas Ergo. "Kuidagi see murre tekkis, lihtsalt oli õige aeg ja õige koht," lisas Grete.

ETV noortesarja "Miks mitte!" esilinastus

Grete Klein sai paljudele tuntuks just tänu seriaalile "Padjaklubi". Paljud suured ja väikesed fännid tundsid aga huvi, mis küll saab “Padajklubist” ja Laurast kui Grete jäi lapseootele. Grete ja Ergo kinnitasid Kroonikale ühest suust, et Laura ei kao sarjast kuskile.