Nilov tunneb Gossip.ee-s muret ka meedia verejanulisuse pärast. "Ma vaatan, näen ja imestan kui verejanuline on nt meie meedia, see meedia, kelle vahendusel toimib kogu ühiskond... Meedia sõnum on ühtne - kui näed maaslamajat siis löö teda. Mitte kedagi ei huvita, et saate tegijad ohverdavad oma kodutunde selleks perioodiks, mil luuakse teistele kodutunnet," on Nilov pettunud.

"Nähakse mingit pidevat omakasu, mul oleks rumal väita, et siin omakasu ei ole, loomulikult on kuid omakasu ei tähanda alati AINULT raha! Raha tähtsustatakse ikka väga üle meie ühiskonnas. Kõik, kes julgevad teenida kasumit, need on justkui omakasupüüdlikud aferistid."

"Kust selline mentaliteet pärineb, mina aru ei saa? Raha on vahetuskaup ja seda peabki oskama teenida! Kõik võiksid osata! Haridus - meile õpetatakse koolis keemiat, matemaatikat, füüsikat kuid unustatakse peamine - inimsuhted! Õpetatakse kui tähtis on kest... Tambitakse sisse alaväärsust!"

"Veel üks asi, mind on alati huvitanud, et miks siis, kui riik mingi töö tellib, maksab see 200x rohkem kui tavakodanik maksaks reaalse hinnapakkumise juures?"