End empaadiks nimetav Antonina Kersna (70) leidis valgustuse Soomes kloostris ning Jeruusalemmas pühamus aega veetes. Erilised võimed on Antonina pärandanud ka nooremale tütrele Sirjele, kes praegu ema käe all ravitsemist õpib.

Nii nagu Antoninal oli oma kerrulise elusaatuse lugu rääkida, on ka Sirje eluteele sattunud traagilisi sündmusi: kolm aastat tagasi kaotas ta teismelise poja. Noormees õppis Kehtna ametikoolis ehituseriala, kuid suhted koolikaaslastega olid väga halvad. Asi päädis peksmisega, mis üles filmiti ning poja kiusuks YouTube'i üles riputati. 2014. aasta aprilli viimasel päeval läks poiss õhtul välja sõbraga kokku saama, ent enam koju ei tulnudki. Hiljem leidis naine oma poja surnuna ühe mahajäetud hoone juurest lebamast.

Lähemalt rääkis Sirje enda perekonna elust kolm aastat tagasi "Kodutunde" saates, mis aitas raskustesse sattunud perekonnal paremad elamistingimused saada.

Saates osaleb Sirje tuntud empaadi ja televisioonis laineid lööva ravitseja Antonina Kersna mahitusel. Vahur Kersna sugulase Antonina käed on pärast eelmisel hooajal saates osalemist tööd täis olnud. Abivajajaid oli nõnda palju, et ka Urmas Sõõrumaad kätega ravitsev naine pidi avama päris oma salongi. Samuti käib Antonina abivajajaid aitamas erinevates linnades üle Eesti.