Beyoncé, kes teenis mullu 53 miljonit dollarit, ei taha väikesest poolvennast kuuldagi. Nixoni ema Alexandra rääkis 2011. aastal ajakirjandusele, et Matthew, kes last enda omaks ei soovinud tunnistada, soovis sündiva lapse anda Jay-Z ja Beyonce kasvatada.

Kui Alexandra oli neljandat kuud rase, hülgas Matthew ta väitega, et ei suuda enam topeltelu elada. Ta keelas oma nime lapse sünnitunnistusele kirjutamast, kuid Alexandra nõudis kohtu kaudu isadustesti, mis kinnitas, et poja isa ta ikkagi on.

Beyoncé oli isa afäärist nii marus, et ei ole isaga, kellega ta Destiny's Childi aegadest koos oli töötanud, juba kolm aastat suhelnud. Lauljanna rääkis Oprah saates, et peresiseselt suhtleb ta isaga edasi sama lähedalt, kuid tegelikkus on vastupidine. Lähedaste inimeste sõnul esimesed poolteist aastat ei vahetanud diiva oma isaga mitte sõnagi ning keeldus minemast väikest poolvenda vaatama.

Peale afääri päevavalgele tulekut andis Beyonce ema Tina sisse lahutuspaberid ning lõpetas silmapilkselt nende üle 30 aasta kestnud abielu.

Petmise, topeltelu ja truudusetuse taustal on Ameerika väljaande TMZ andmetel Matthew juba kuid jätnud väikepoja lastetoetuseta ning nüüdseks võlgneb Matthew lapse emale üle 32 000 dollarit.

Beyonce'd ei liiguta seegi, et ema ja poeg elavad sotsiaalabist ning peavad toime tulema 300 dollariga (umbes 220 euroga) kuus ning söögi ostmiseks on naisel toiduabikaart.

Kunagi miljoneid teeninud Matthew käis eelmisel nädalal maksmata alimentide pärast kohtus, kus ta ütles, et on nüüd vaene, ning soovis, et kohus vähendaks tema alimentide summat.

Kui enne pidi Matthew maksma alimente 12 000 dollarit kuus, siis nüüd vähendati seda 2,485 dollarile.

Beyoncé vallandas Matthew oma mänedžeri kohalt 2011. aastal. Juunis abiellus Matthew Texases Houstonis endise modelli Gena Charmaine’iga, kuid ei Beyoncé ega tema õde Solange pulmas ei käinud.

Pilti Alexandra Wright'ist ja Beyonce väiksest poolvennast vaata The Daily Mailist!

Allikad: Tmz.com ja The Daily Mail