Nagu kõnelevad mitmed allikad, on Rachel Uchitel (34) kogenud kuulsate abielumeeste magataja ja peab ametlikult New Yorgis üritustekorraldaja ja VIP kuulsuste mänedžeri ametit, vahendab Popcrunch.com.

Rachel oli asunud mehi neelama pärast seda, kui kaotas oma kihlatu 11. septembri terrorirünnaku tagajärjel.

Kuigi Rachel on isegi uhkusega kõnelnud, et on omanud romantilisi suhteid kuulsustega, on ta kinnitanud, et jätab nimed enda teada.

Mõni aeg tagasi tekkis siiski skandaal, kui Rachel möönis avalikult, et magatas näitleja David Boreanzi, kelle abikaasa Jaime Bergman oli sel ajal lapseootel.

Racheli sõbranna avaldab, et käesolevat suhet alustas Tiger Woods, kes peale naisega tervitamist tahtnud viimasele üsna pea ja flirtival moel "õiget golfikepi hoidmist" tutvustada.

Allika väitel lootvat Woods, et Rachel ei räägi tema suhtest, aga erinevalt paljudest varasematest afääridest on naine ise kuulujutuveskid jahvatama pannud.

Aga miks ka mitte, sest kui uskuda Rachelit, tahtvat Woods esimese asjana oma praegusele naisele lahutuspaberid saata ja hoopis temaga kokku elama hakata.

"Me oleme armunud!" kinnitanud Rachel sõbrannale valjult ja kindlalt.

Armunud on amelenud eri salapaigus, aga kõige enam ajavat Woodsi kuumaks naise seksisõnumid, nagu sõbranna sõnab.

BlackBookMag.com veebikülje vahendusel aga eitab Rachel Uchitel suhte olemasolu Tiger Woodsiga.           .

Uchitel neab ajakirja National Enquirer lugu, kus suhe esialgselt avalikustati ja teatab, et ei soovi osaleda mudamaadluses.

Samuti kinnitab naine, et mingit seks-tekstingut ta pole kunagi teinud, sest "ei oska seda teha".

The National Enquirer allikaks olnud "sõbranna" Ashley Samsonit on ta "vaevalt paar korda kohanud" ja väidab, et too saanud ajakirjalt mudaloopimise eest veerand miljonit dollarit!

Rachelil on aga väärikad geenid - tema vanavanemad omasid kunagi New Yorgis kurikuulsat El Morocco ööklubi, kus 1950tel olnud kundedeks ka hilisem president John F. Kennedy ja filmistaar Cary Grant.