Roccot märgati New Yorgis sõpradega kohvitamas ning seejärel oma ema korterisse minemas. Poiss on pärast pikka puhkust Londonis esimest korda tagasi USA-s, vahendab ajakiri People.

Madonna ja Guy Ritchie pidid kolmapäeval kohtuistungile ilmuma, et oma 15-aastase poja elukorralduses kokkuleppele jõuda, ent tundub, et selleni jõuti kohtuväliselt.

Ehkki pole teada, kas Madonna ise üldse kodus on ja oma pojaga aega veedab, kuid näib, et naine teeb oma elus muudatusi, et oma pojaga paremaid suhteid arendada.

Kõigest mõni päev enne 2015. aasta jõulupühi andis Madonna Londoni kohtusse käsu Roccol koju tagasi pöörduda. Tol hetkel otsustas kohtunik, et Rocco peab vastavalt hooldusõiguse leppele õigeagselt ema juurde sõitma, ent poisi isa advokaat väitis, et laps väljendas oma vastumeelsust väga selgelt.

Märtsis otsustas kohtunik, et mõlemad vanemad peaksid suutma oma last siiski koos kasvatada. "Poisist saab väga kiiresti mees ning oleks väga traagiline, kui Rocco viimased lapsepõlvehetked mööduksid tülide ja draamade keskel," sõnas kohtunik.

Aprilli viimastel päevadel külastas Madonna Londonis elavat poega, et temaga koos aega veeta.