Süüdi mõistetud Cosbyt ootab 2004. aastal aset leidnud kuriteo ees kolme kuni kümne aasta pikkune vanglakaristus. Teda süüdi mõistnud kohtunik Steven T. O'Neill oli ka endise näitleja suhtes ülimalt karm: "See on tõsine kuritegu. Härra Cosby, ring on lõpuks teieni tagasi jõudnud. See päev on lõpuks kohale jõudnud."

Kohtus keeldus Cosby midagi rääkimast. Peale vanglakaristuse tuleb tal maksta ka 25 000 USA dollari suurune trahv ning tema tasuda jäävad ka kohtukulud.

Prokurörid soovisid Cosbyle määrata miinimum karistuseks vähemalt viis aastat vanglas, sest nende arvates pole ta näidanud üles mingit kahetsust. Tema kaitsja tõi vastuargumendiks hoopis Cosby kõrge vanuse ja halva silmanägemise, ning palus ta hoopis koduarestile määrata.

Vanglakaristuse üle rõõmustasid avalikult paljud Cosby ohvrid ja naiste kaitsmise eest seisvad grupeeringud. Constand kirjutas enne teisipäevast kohtuotsust südantlõhestava kirja, kuidas näitleja tema nooruse rikkus. "Ta võttis mu ilusa, tervisliku ja noore hinge ning purustas selle," seisis selles.