Daniels andis Trumpi kohtusse laimu pärast. New York Times kirjutab, et nüüd leidis kohus, et süüdistusel pole alust. Kohtusaaga aga kestis mai lõpust saati ja loomulikult on advokaadikulud taolise kaliibriga kohtuasja puhul suured. Trumpi kaitsjad nõudsid, et Daniels korvaks kahju koguni 389 000 dollari ulatuses. Kohtunik kärpis summat circa veerandi võrra ja nüüd on see 292 000 dollarit. Danielsi advokaat ütles avalikus avalduses, et taoline summa on täielik nali - kulud nii suured ei saa olla.

Trumpi advokaat Charles J. Harder aga märkis pressiteates, et praegune otsus tõestab, et Daniels valetab ning see oli Trumpi jaoks suur võit.

Danielsit ärritas Trumpi postitus Twitteris, milles ta kommenteeris visandit, mis Danielsi sõnul kujutab meest, kes ähvardas teda 2011. aastal, et ta väidetava suhte kohta Trumpiga vaikiks.

Aprillis avaldatud säutsus ütles Trump: "Visand aastaid hiljem olematust mehest. Täielik petukaup, mis peab valeuudiste meediat lolliks (aga nad teavad seda)!"

Kohtuhagis öeldakse, et säuts oli "vale ja laimav" ning väidetakse, et Trump rääkis Danielsist ja "teadis, et tema vale, halvustavat avaldust loevad inimesed ümber maailma ning sellest tehakse palju uudiseid". Veel öeldakse hagis, et Danielsile on tehtud tapmisähvardusi ja muid füüsilise vägivalla ähvardusi.

Mis aga rahasse puutub, siis kohtukulud Danielsi jaoks probleem ei peaks olema. Ta teab, kuidas end ja oma väidetavat afääri rahaks teha. Daniels avaldas hiljuti raamatu "Full Disclosure"", milles kirjeldab detailselt oma suhet maailma kõige mõjukama mehega. Daniels kirjeldab oma raamatus vahekorda Trumpiga, samuti annab ta detailse ja värvika kirjelduse USA presidendi meheaust. "Keskmisest väiksem" ja "mitte veidralt väike" kirjutab Daniels. "Ta teab, et tal on kummaline peenis," jätkab pornostaar. "Sellel on seenetaoline ots. Nagu kärbseseen."