Monica Bellucci on 50aastasena vanim James Bondi võlude võrku langenud Bondi-tüdruk. Uues Bondi filmis kehastab ta mõrvatud mafiooso leske Lucia Sciarrat, kes sõlmib Bondiga ohtliku kokkuleppe.

Olen liiga küps, et olla Bondi-tüdruk
Ütleksin, et olen Bondi-daam, Bondi-naine. 50aastasel naisel pole 20aastase tüdruku energiat. 40ndates eluaastates on kõik naised ellujääjad. 50aastaselt on naisel aeg oma elule uus suund anda.

See on meeste maailm
Meestel on kõiges võim: ajakirjanduses, näitlemises, panganduses, koolides. Kõik seadused on teinud mehed. Mehed arvavad, et naised on vanad, kui nad enam sünnitada ei saa. See ei vasta tõele – naised on endiselt fantastilised!

Ma ei stressa välimuse pärast
Ma ei pea saledust ilusaks. Olen naine ja mul on kehakumerused. Aga ma olen liiga laisk! Ma ei käi kunagi trennis. Mulle meeldib süüa šokolaadi ja pastat ja ma käin tihti sõpradega väljas. Mul ei ole mingit saledusehullustust.

Ma ei tunne Hollywoodi
Ma pole kunagi elanud Los Angeleses, New Yorgis. Aga Pariisis, kus ma elan, näen ma, et näitlejatarid, nagu Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, Charlotte Rampling, kehastavad endiselt tugevaid naisi, kuigi nad pole enam 20aastased.

Lucia on elu ristteel – ta on mineviku vang
Lucia on pärit kultuurist, kus meestele kuulub võim. Ta püüab sellest välja rabeleda. Bond on tema pääsetee.

Lucia ei usalda Bondi
Kui nad tutvuvad, ei usalda Lucia Bondi, sest ta esindab võimu samamoodi nagu kõik mehed tema elus. Kuid ohutunne on Bondi suurim väärtus.

Bondi suudlemine on hirmutav
Kellegi suudlemine kaamera ees on alati hirmutav, aga Daniel Craig on nii seksikas mees ja sellest on alati abi. Tema Bondis on lisaks salapärale ja ohtlikkusele ka seksikust. Meile kõigile meeldib, kui meie elus on natuke ohtu.