Pärast seda, kui paari lahutus muutus inetuks, ei soovi Brad oma elus näha ühtegi jälge Angelinast. "Brad eemaldas oma kodust, telefonist ja mujalt juba ammu kõik pildid Angelinast," sõnab üks staarile lähedane allikas väljaandele HollywoodLife. "Ta viskas kodust isegi minema kõik koopiad filmidest, kus nad koos mängisid. Ta ei taha näha ühtegi meenutust temast ja soovib oma eluga edasi minna. Brad on temast väsinud ja ta on valmis seda kõike juba selja taha jätma."

Möödunud kuul süüdistas Angelina oma eksi alimentide maksmata jätmises ja utsitas kohtunikku tagant nende lahutust võimalikult ruttu ametlikuks tegema. Ta väitis ka, et mees pole kinni pidanud juunis paika pandud ajutisest laste hooldusõiguse plaanist, mis lubas lastel oma isaga rohkem koos aega veeta. Bradile lähedane allikas kinnitab, et näitleja on kõik vajalikud kohustused siiski täitnud. Pärast Angelina väiteid esitas mees dokumendid, mis tõestavad, et ta on maksnud naisele alimente enam kui miljon dollarit.

Hoolimata draamast, ei kahetse Brad oma suhet Angelinaga. Ta suunab kogu oma energia hoopis tööle ja lastele. "Ta üritab oma vigadest või Angelina hirmsatest tegudest mitte kinni hoida," seletab allikas. "Ta hoiab kinni hoopis tänutundest, mida ta oma laste ja pere vastu tunneb. Tal pole muu jaoks hetkel aega."