“Panin bändi kokku ja läksime mingisse maalokaali esinema — see oli praktiliselt esimene ülesastumine üldse! Jõudsime siis kohale ja tuleb kohalik klubiomanik ja ütleb, et poisid, selline asi, et minge igaks juhuks tagant uksest välja pärast kontserti, meil siin juhtub teinekord, et artistid võivad peksa saada, see on tavaline asi. Ja proovige teha lugusid, mis inimestele meeldiks, eks!”

Klubiomanik olla Toome sõnul hirmutavale kirjeldusele lisanud veel mõned näited sellest, kuidas ka see olevat tavaline asi, et artistidele rõdult õlut pähe kallatakse ja kõige selle tulemusel oli Koit lõpuks meeletult närvis. "Kuulasime ja mõtlesime, et issand jumal! Ma olin nagunii tohutus pabinas, kuna mul olid vaid üksikud lood olnud raadiotes ja siis võõras kohas lähen lavale... süda peksab sees. Ma täpselt ei mäleta, mis ma ütlesin, aga “tere õhtust!” ilmselt. Ja siis tagareast tuli vastus “mine m****!” Mõtlesin, et see on küll hea algus kontserdile."

“Sellised hetked on korralikult karastanud ja jäänud eluks ajaks meelde. Aga sellest kontserdist veel nii palju, et suutsime ikkagi järelikult publiku ümber pöörata nii, et neile sobis ja meeldis ja pärast peksa ei antudki,” muigab ta.