Kõrvalsuhe oli Kõmmarile üllatus

Sõbra sõnul ei ole õige väita, et keegi Palmi uuest kaaslasest midagi ei teadnud – mehe südamesõbrad olid olukorrast teadlikud. Lähedased said suhte kiiva kiskumisest teada aprillis, enne seda oli näiliselt kõik hästi.

"Kõmmari oli aprilli lõpus Hispaanias rattalaagris, enne seda oli naisega kõik väga hästi. See oli alles kevadel, detsembris oli rattaklubi jõulupidu, seal olid nad Palmiga väga õnnelikud," rääkis sõber.

Kõmmari tunnistas sõbrale, et tema arvates algas Palmi suhe noore poisiga tõenäoliselt aprillis, kui ta oli laagris ära. Pärast seda teatas Palmi, et soovib lahutust, Raivo Rätte jaoks tuli see täiesti ootamatult.

Tülid keerlesid ühise maja ümber

Sõber otsustas loo ära rääkida, sest tunneb, et praegu on levinud info, nagu oleks Kõmmari käinud majas oma abikaasat terroriseerimas, see aga ei ole õige. "Ta elas seal samal ajal, see oli tema kodu."

Paari lahtutus jõustus mõned päevad enne jaanipäeva, kuid maja oli neil kahe peale. Sõbra sõnul nägi mees maja nimel vaeva, Palmi sinna rahaliselt ei panustanud.

Kõmmari otsis mõnda aega Facebooki vahendusel korterit, tema lahendus oleks olnud maja müük sõbralikult. "Aga Palmi ei olnud nõus ühegi kokkuleppega, tema oleks tahtnud seda maja endale. Kõmmari pakkus ka Palmi pool välja osta, kuid ta ei olnud sellega nõus."

Sõbra sõnul külastas naise 27-aastane uus kaaslane ühist kodu siis, kui Kõmmari Soomes tööl oli. "Palmi oli veel Kõmmarit ähvardanud, et toob sinna noore mehe elama."

"Kõmmari ütles, et see on nende ûhine kodu ja ta ei teeks Palmile kunagi nii, ta oleks isegi nõus olnud nende kahe jaoks hotelli kinni maksma, rääkis ta mulle, aga Palmi oli alatu, väga alatu," meenutas sõber.

Saatuslik õhtu

Neljapäeva õhtul oli Kõmmaril kontsert, sõber spekuleerib, et mees võis hilja koju jõudes majast eest leida noore armukese. "Igal inimesel ajaks see kopsu üle maksa...ei tea, keegi ei tea täit tõde ja ei saagi seda kunagi teada. Ja kas see oli seda kõike väärt?"

"Kõmmari oli suure südamega mees. Loodan, et ta hingel on nüüd kergem seal, kus iganes ta ka pole," lisab mehe lähedane sõber lõpetuseks.