"Kellel vähegi käpp sees moosigu Hooandja või Kulka tagatubades. Eriti hea, kui meiega liituks mõni maadlushuviline orientalist. Saaks EAS-ist ka tsiba. Olgem ausad, kui isegi Jürgen Veber sai oma hookus pookustele toetust, asi see meilegi piserdada. Eesti 371 saab olema Eesti rahvusvaheline abrakadabra!" ütles Peeter Oja oma viimases Facebooki postituses.

Aga ainult orientalistist siiski ei piisa: "Oleks vaja ka mõnd kõiketeadvat politoloogi, kes meie tegemisi ja tulevikupotentsiaali positiivses võtmes analüüsib. Tõnis Saarts oma hiromantlike võimetega oleks ideaalne. Programmi kohapealt oleks tark olla hetkel vaoshoitud. Kui küsitakse, vastame, on laual ja tegeletakse. Maailmavaatelise määratluse koha pealt võime julgelt deklareerida. Me oleme bipolaarsed!"

Telenägu on mõelnud juba isegi positsioonide peale erakonnas: "Ma isiklikult võtaksin juba varakult halli kardinaali kanapee. Tunnen, et mul on varjatud võimeid horisontaalses asendis juhtida. Vahemärkus. Kella 14.00 – 16.00-ni mitte häirida."

"Esimeheks võiks olla naine. Eriti hea, kui ta oleks sama entukas, kui Riina Sikut. Suurte teotahteliste põlevate silmadega ja kohe kõike ärategev. Temast peaks jääma vastupidine mulje minust, et ta kunagi ei maga. Samas võiks tal olla mõttelõng kordades kvaliteetsem, kui Urve Palol," lisas mees.

No tundub, et nali on hakanud võtma korralikult jumet, ei tea, kas planeeritud on juba ka esimene kokkusaamine.