"Narkopolitsei eksperdid leidsid kõnealuse pulbri jääke nii palee eluruumidest, tallidest kui külastajatele mõeldud ruumidest," lekitab alles 27.oktoobril ilmuv väljaanne Globe oma skandaalset infot. Ajakiri väidab, et kuigi Fry enam palees pidu ei pane, tarvitab keegi sealsetest elanikest endiselt narkootikume. Ja kuna koomik on nii Charles'i kui Camilla hea sõber, aga prints on äärmiselt narkovastane, langeb kahtlus otsemaid Camillale, kes on varemgi meelemürgi-skandaalides olnud. 

Nii Camilla poeg Tom kui vennatütar Emma jäid nimelt 2000ndate alguses kokaiini ja alkoholi tarvitamisega vahele ja said seetõttu keelu prints Harry ja Williamiga suhelda. Emma viibis ka võõrutusravil. Ning nagu sellest oleks veel vähe, on Camilla tõmmanud endale briti avalikkuse viha sellega, et avaldab Kate'ile ja Williamile survet panna nende aprillikuus sündivale tütrele tema järgi nimeks Camilla.

Kõigi nende spekulatsioonide ilmselge tulemus on, et sahistatakse juba kuninglikust lahutusest ja sellestki, kuidas kuninganna on valmis Camillale üüratuid summasid maksma, et ta kuningapere maine taastamise huvides paleest välja koliks.