Vaidlused maimukese nime üle on õnnelikult ühel pool! Kihlapaar, eksmiss ja -modell Laura Kõrgemäe (25) ning finantsanalüütik Veikko Maripuu (38) otsustasid oma 22. veebruaril ilmavalgust näinud poisslapse nimetada Karl Markuseks.

Laural oli poisile nimi välja mõeldud juba enne tema sündi, kuid Veikko pidurdas lõpliku otsuse eel pisut hoogu. «Isa ütles jah, et vaatame vastsündinule ikka enne näkku, kui nime kindlalt paika paneme,» seletab Laura. Ta lisab muiates: «Siis, kui poiss sündis, ei olnud ta üldse seda nägu…»

Üks variante enne Karl Markust oli Jan Krister. Laurale meeldis iseäranis nimi Krister, aga mis teha, kui väikemees lihtsalt polnud Kristeri nägu! Nime Karl suhtes olid aga nii Laura kui ka Veikko kohe ühel nõul, veidi vaidlust tekitas teine nimi. Markus oli kuldne kesktee. Laurale imponeeris seegi, et poisi mõlemad nimed sisaldavad r-tähte, pealegi olevat need nüüd just sellised nimed, mis sobivad nii väikesele poisile kui ka täiseas mehele!

Paar naudib pesamunaga elu Tallinna lähistel ridaelamuboksis. Laura ja Veikko, kellel on varasemast kooselust poeg ja tütar, kihlusid eelmise aasta viimasel päeval. Laura sõnul ei ole nad pulmaaega veel paika pannud, aga üks variante on eelseisev suvi.