Hurmur astus nimelt ühes kulturismifoorumis vestlusse abipalujaga, kes soovis teada, kuidas meelitada voodisse kohtinguportaalist leitud vanem naisterahvas, kes "on väga ilus, olgugi et üsna loll libu". Tostee nõuanne kõlas järgmiselt: "Kinnita talle, et suudad panna ta end taas 21-aastasena tundma."

Kõnealune noorhärra viibib hetkel kautsjoni vastu vabaduses tingimusel, et hoiab eemale kohtinguäpist Tinder ega jaga sotsiaalmeedias kommentaare kohtuasjaga seotud küsimustele. Tostee pole sellest kinni pidanud.

Hirmus sündmus leidis aset eelmise suve lõpus, kui Warriena Wrighti nimeline neiu külastas Austraaliat, et osaleda sõbranna pulmapeol. Olles Tinderi abil neiuga tutvunud, meelitas Tostee ta isetehtud puskariga oma korterisse ning sundis neiu erakordselt kummalisse ja vägivaldsse vahekorda, mida kinnitab üle 3 tunni pikkune häälsalvestis, mis Tostee telefonist leiti.

Seejärel kägistas noormees hüsteerilist naist ja lükkas ta väidetavalt rõdult alla. Teise teooria kohaselt üritas hirmunud naine alumise korruse rõdule ronida, ent kukkus hoopis alla. Tostee kaitsja väidab aga, et mees pani naise lihtsalt rõdule kinni, et too talle kallale ei tuleks.

Telefoniväljavõtted paljastavad, et pärast intsidenti tellis Tostee endale kulleriga pitsat.