"Kõik tulemused on hääletajate kätes - igaühel on võimalus oma lemmikule anda nii palju hääli kui ta soovib ja kutsuda üles ka sõpru sama tegema," ei soostu ta hetkel paljastama, kas keegi juba ülekaalukalt ka finaalhääletusi mõnes kategoorias juhib. Samuti jääb ta salapäraseks oma lemmikute osas, kinnitades vaid, et on olnud üks muljetavaldavalt äge meelelahutusaasta taas.

Kokku on hetkeseisuga hääletatud kahe vooru peale 255 000 korda, veel 23. maini saad ka Sina oma lemmikutele hääle anda SIIN.

Lensin tõdeb elevusega, et proovid suureks burlesque'i-teemaliseks peoks on täies hoos ning show tuleb vägev: "Meeleolu on ülev ja elevust ka palju, sest selle õhtu teema on glamuurne ja võrratu. Olen väga elevil ka, et saan jagada Meelelahutusauhinnad 2018 lava Üllar Saaremäega, kes on ka mu üks lemmiknäitlejaid ja võitnud 2014. aasta meelelahutusauhindade rahvahääletusel aasta teleseriaali näitleja tiitli. Laval on ka kõikide aastate truu partner GlamBand, kõlab imeline muusika ja kõige selle tunnistajaks on oodatud saali koha peale 600 Eesti meelelahutusmaailma kõige-kõigemat," on Lensin uhke kahe nädala pärast toimuva aasta suursündmuse eel, mille kõige vahetumad muljed toob Sinuni 31. mail Publik.

"Minu selle õhtu väljanägemine on inspireeritud Dita Von Teese'ist," vihjab Lensin, et nagu alati, on see imeline võimalus kõigil tulijatel särada ja end üles lüüa, sest seda laadi sündmusi Eestis just palju pole, kus maksimaalselt särada saab.

1. juunil teeb Eesti kõige glamuursemast auhinnagalast erisaate ka TV3.