Ligi kaheksa aastat kestnud heategevuslik "Kodutunne" ei lõpetanud tegevust pärast saatejuhi hukkumist autoõnnetuses. Nilov tunnistas, et ka temal oli mõte saatega lõpp teha: "Jah, aga me oleme ju kodutunne. Kodutunne ütleb nagu kõike. Ka teie kodudes peab olema kodutunne ja kodudes juhtubki väga erinevaid asju."

Kalli sõbra ja kolleegi surm teeb Nilovit ka pool aastat hiljem väga emotsionaalseks. "Ja sellest tuleb üle olla, kas just üle olla, aga tulebki kurvastada. Ei ole nii, et saa nüüd üle ja aeg parandab kõik haavad. Tegelikult see nii ei ole," sõnas ta saates.

Ka ülejäänud saatemeeskonna jaoks muutis traagiline autoõnnetus seda, kuidas nad nende poolt aidatud perekondi vaatavad ja mõistavad. "Nüüd me oskame seda hinnata natuke teistmoodi. Kui sa satud kellegi koju, kellel on juhtunud selline õnnetus ja olemegi sattunud ka sellel aastal, siis sa vaatad seda asja natuke teise pilguga - kuidagi läbi oma kogemuse," ütles Nilov ja lisas, et nüüd on lihtsam ka osata õigeid asju öelda.

"Meie oleme olemas, sest seda ju peab tegema. Tihti me oleme ju suhteliselt viimane võimalus," põhjendas ta lõpetuseks, miks "Kodutunne" ikka ja jälle teleekraanidele naaseb.