“Mina ausõna pole kordagi nälginud. Mulle lihtsalt maitseb tervislik toit. Ja meil on ilmselt õega (kaksikõde Mari Ojasaar — toim.) juba looduse poolt selline figuur antud,” räägib Kristi (23) SL Õhtulehele ja lisab, et ta siiski veidi jälgib, mida suhu pistab. “Päris nii ei ole, et võin lõputult maiustada ja kilod juurde ei tule.”

Kristi võttis rasedusega juurde 12 kilo. Sünnitusel kadus viis kilo ning ülejäänud lisakilod haihtusid kahe nädalaga. “Liigun palju ringi ja tegelen lapsega nii palju, et tahes-tahtmata need kilod lähevad alla. Söön ikka korralikult, aga mõistlikult. Ka raseduse ajal lubasin endale magusat, kuid ma ei arvanud ka siis, et peaksin minema kell kaks öösel külmutuskapi kallale. See pole organismile hea ja ma ei maga ennast välja, kui õhtul hilja söön.”

Kristi hoidub liigrasvastest toitudest. Tema argiroad on kana- või kalasalat. Liha sööb Kristi harva ja siis ka vaid šašlõkina.

Ise ta väga agar kokkaja pole. Kuid koos mehega teevad nad ikka tervislikke salateid ja leivakatteid. “Näiteks meile meeldib teha forelli ja kartulit. See on ju tervislik. Muidugi vahel ikka võtan rämpstoitu. Mulle meeldivad vokitoidud ja supid. Magus meeldib mulle väga. Sellest ma ei saa eemale. Suurim kiusatus on jäätis ja šokolaad. Kuid lapsega tuleb nüüd natuke seda isu piirata, sest piimatooted tekitavad talle gaase ja kahjuks on mu lapsel ka allergia. Šokolaadi mingil määral saan süüa,” lausub Kristi.

Varem tantsijana tuntud Kristi ütleb, et tugevat trenni ta lähiajal teha ei plaani. Endisesse vormi saamisega ta ei kiirusta. “Spetsiaalset trenni lapse kõrvalt ei jõua teha. Niipalju ikka saab, et liikuda õues värske õhu käes. See juba on omamoodi trenni eest. Kodus saab teha ka kõhulihaseid ja seljalihaseid. Väga tihti ei ole nende jaoks muidugi nüüd aega.”

5. augustil sündinud pisitütre nimi on Carina Mia, mis itaalia keeles tähendab “minu armas”. “Nimi Carina oli meil juba enne lapse saamise plaani valmis mõeldud. Teadsime, et see tähendab armas või kaunis. Aga Mia nimi meeldis mulle ja see on praegu populaarne ka.”

Uus ilmakodanik tuli ilmale Fertilitase erakliinikus. “Meil oli peresünnitus, kõik läks väga kiiresti ja ilusti. Ämmaemand oli Ingrid. Ta oli väga tore. Mina olin algusest peale 100% kindel, et tahan omal jõul ilma igasuguse valuvaigistita sünnitada,” räägib Kristi.