Järgmine esitlus toimub reedel. 7. aprillil kell 17.30 Viru Keskuse Rahva Raamatus ning tuuri lõpetab esitlus, mis toimub 9. aprillil kell 13.00 Viljandi Rahva Raamatus. Esitluste ajal on raamat kauplustes ka soodsama hinnaga. Tallinna ja Viljandi esitlustele on oodata ka üllatuskülalisi!

Ehini luulekogu "Kohtumised" keskendub päriskohtumiste tähenduslikkusele süveneva virtuaalsuhtluse ajastul ja selle läbivaks vormiks on dialoogid. “Ühtäkki mõistsin, et minu elus on olnud kohtumisi inimeste, paikade, lindude-loomade, hetkede ja iseendaga, mis on mulle tähendusrikkad, kuid ununeksid siiski ühel päeval täielikult, kui ma neid luuletusteks ei kirjutaks. Just sellest äratundmisest ongi see luulekogu alguse saanud. Lähisuhted, laste ja vanemate kontakt, vajadus emakeelse kultuuriruumi järele, sõprade otsingud ja igapäevaelu mõtestamine on selle luulekogu tähtsaimad märksõnad,” kirjeldab autor raamatu sündi.

Kristiina Ehin on eesti luuletaja ja proosakirjanik, kes õppis Tartu Ülikoolis eesti filoloogiat ja on spetsialiseerunud rahvaluulele. Ta on ka laulnud ansamblis Sinimaniseele ja aastast 2012 ansamblis Naised köögis.