VÄRSKES KROONIKAS: ETV «Laulukarusselli» ja «Osooni» saatejuht, endine ilmateadustaja Kristo Elias (30) on reedest, 10. juulist võetud mees! Kristo ja tema ehtekunstnikust armsam Joanna Innos (24) valisid pulmapeoks Lääne-Virumaa – kiriklik laulatus peeti Rakvere Mihkli kirikus, hilisem pulmapidu Lahemaa rahvuspargis. Joanna kannab nüüd ka perekonnanime Elias.

Pärast laulatust suundus sadakond pidulist Raudsilla matkakompleksi, mis on unikaalsete püstkodadega peo- ja ööbimispaik Lahemaa rahvuspargis. Külaliste sõnul tõmmati seal käima tõeline talupulm, mille pealt pruutpaar ei koonerdanud. Õhtu peaesineja oli rahva poolt palavalt armastatud Curly Strings, kelle hitti «Kauges külas» teab ilmselt iga eestimaalane. Pulma jäädvustas fotograaf Krõõt Tarkmeel. Kui tants ja trall rauges, suikusid pulmalised unne püstkodades.

Joanna ja Kristo kihlusid möödunud aasta 13. juulil. Noorte kihlumine oli väga romantiline – mees palus oma armastatu kätt sõbra pulmas.

«Joanna oli just pruudikimbu kinni püüdnud – seda ma küll ette planeerinud polnud – ning siis kutsusin ta kõrvale. Sõrmus oli mul taskus olemas,» on Kristo imelist sündmust meenutanud.

Õnne ja veel kord õnne nüüd juba värsketele abikaasadele ka toimetuse poolt!

Jaga
Kommentaarid