Ajakirjade Kirjastus avas uue internetiportaali www.kroonikabingo.com.

Kroonika Bingo on täiesti uus mängukeskkond, olles osa ühest maailma suurimast, peamiselt naistele suunatud on-line-mängude platvormist Maria. Peale liitujate Eestist ühendab Kroonika Bingo mängijaid Skandinaaviast, Inglismaalt, Belgiast, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Rumeeniast, Poolast ja Hollandist.

“Kroonika Bingo mänguruumis on võimalik mängida 18 keeles ning mängukeskkonnas on pidevalt koos ligi tuhat bingomängijat. Keskkonnaga liitujatele pakub www.kroonikabingo.com atraktiivse võimaluse tutvuda ja suhelda inimestega üle Euroopa,” ütles Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Mart Luik. “Uus mängumaailm ühendab endas nii bingot, pokkerit kui ka kasiinomänge ning valmis koostöös ettevõtetega Unibet ning Parabol Games Network.”

Ajakiri Kroonika on Eesti suurima lugejaskonnaga ajakiri, mis ilmub igal nädalal. Kroonika pajatab elu säravast poolest - Eesti ja välismaiste staaride elust ning tegemistest. Kroonika liigub seal, kus on kuulsusesära, ning lubab oma lugejal piiluda “läbi ajakirjandusliku lukuaugu” nii hollywoodlikku sädelust ja glamuuri kui ka vippidega seotud skandaale.

AS Ajakirjade Kirjastus on Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider, andes välja 24 ajakirja, mille lugejate koguarv on üle 1 miljoni. Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad Anne & Stiil., Kroonika, Eesti Naine, Naised, Nädal, Teleleht, Kodukiri, Tervis Pluss, Oma Maitse, Pere ja Kodu, Ristik, Jana, Tvojo Tv jt. Peale nimetatud väljaannete kirjastatakse ka kliendiajakirju ning raamatuid, tuntuim on kokaraamatute sari “100 rooga”. Lisaks on Ajakirjade Kirjastusel neli internetiportaali: NaisteMaailm.ee, Toidutare.ee, Kroonika.ee ja Telekas.ee.

Ajakirjade Kirjastuse omanikud on võrdselt Eesti Meedia ja Ekspress Grupp.