Sõidame Hundisilmale, külla Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele, kes näitab meile oma koduseid valdusi. Peremees tõdeb: «Hundisilmal käimine ei ole nagu kuurordis puhkamine. Kui inimene räägib, et ta lülitab ennast ümber ühest elust teise peale, siis ma ei tea, kuidas see välja tuleb.» Ajakirjaniku küsimuse peale, kuidas tema oma stressi maandab, hämmastub Edgar: „Oot-oot, mul ei olegi stressi!“

Oma suure hoolega ja tasa-targu ehitatud majas võõrustavad meid ooperi- ja operetilegendid Sirje ja Väino Puura. Sirje vaatas noorena palju filme ja unistas just sellisest kodust ja aiast, nagu neil Väinoga praegu on.
Suviseid sööke kokkab lauljatar Getter Jaani koos väikse õe-venna, ema ja vanaemaga viimase koduköögis. Lisaks jagavad Marko Reikop, Pille Minev, Rasmus Rändvee jt meiega oma lemmikpastaroogade retsepte. Ines Karu-Salo räägib, kuidas ta jagab end Tallinna, Londoni ja oma armsa lemmiku Rafaella vahel. Mart Sander, kel praegu avatud Tõnismäe galeriis ka isikunäitus, tutvustab kunstniku kodust elu.
Lisaks eksklusiivne pildigalerii sekspomm Pamela Andersoni 6,5 miljonit dollarit maksvast luksuslikust ökohäärberist. Jessica Alba annab nõu, kuidas muuta kodu lapsesõbralikult mürgivabaks.