Kroonika aitas valida ning pani krooni pähe Järvamaa Kutsehariduskeskuse missile ja misterile 2009!

Järvamaa Kutsehariduskeskuse miss ja mister 2009 on hobumajanduse eriala õppur Elo Podekrat koos kodumajanduse eriala noormehe Raido Tammlehega. Nimetatud paar võitis ka publiku südame.
“Eelkõige võtsin sellepärast üritusest osa, et tahtsin olla eeskujuks koolile!” sõnas missiks kroonitud Elo. Tema partneriks olnud Raido lisas, et ka tema eesmärk oli olla eeskujuks. “Lisaks olen ma alati üsna aktiivne olnud!”
Võistluses oli neli vooru – tutvustus, tants, pidulik riietus ning vestlusvoor. Kõige raskemaks pidaski võitjapaar viimast. “Seal ei tea kunagi ette, mis küsimus sulle esitatakse ja pead kiiresti reageerima,” põhjendas Elo.
Loobumismõtteid paaril polnud kordagi. Paari sattusid nad juhuslikult, aga nagu tulemusest selgus – saatus tegi oma töö ning paar pani võistluse kinni!
I printsessi ja printsi tiitliga pärjati kodumajanduse eriala neiu Aia Põldpüü koos hobumajanduse eriala noormehe Siim Krooniga. Nimetatud paar esindab Järvamaa Kutsehariduskeskust laupäeval Tallinnas toimuval Eesti koolimissi valimistel.
II printsessi ja printsi tiitli vääriliseks osutusid kodumajanduse eriala neiu Olga Riško koos koolivend Ats Bachmaniga põllumajanduse erialalt.