Järgmise Kroonika vahelt leiab iseäranis meeshing head nõu, mida kõrva taha panna – ajakirja jaetiraaži vahel ilmub lisaväljaanne, mis keskendub meeste tervisele. Millest tulenevad seksuaalhäired? Missugused on Eesti meeste seas enim levinud seksuaalhäired ja nende peamised põhjused? Vastuseid annab Medita Kliiniku meestearst dr. Kristo Ausmees.

Kõhugaasid, halb hingeõhk, liighigistamine ja lehkavad jalad seavad paljusid mehepoegi alatasa piinlikesse olukordadesse. Mis on nende hädade taga ja kuidas neist pääseda?
Wismari haigla psühhiaater Jaanus Mumma hoiatab, et alkoholism on hiiliv haigus, mis ei saabu suure paugu ega etteteatamisega... Fakt, et Eesti mees läheb arsti juurde alles viimases hädas, peab paika ka hambaravis. Ning pahatihti istub muidu kange mehejurakas tohtritooli alles naise, armukese või valu sunnil. Teemat lahkab dr. Kristjan Gutmann.
Eesti meeste varajane haigestumine ja suremine südamehaigustesse on meie ühiskonna üks tõsisemaid probleeme. Mida saaks iga mees ise ära teha, et oma südant hoida? Sõna on dr. Margus Viigimaal.
Kõigest sellest ja teistestki teemadest loe juba meeste-erist!