Stereotüüp alatasa näpud põhjas näitlejast või muusikust on mullune lumi. Mõnedki neist, kes meid igapäevaselt oma pikalt kummitama jätvate viiside ning naerutavate, aga ka tõsiste etteastetega raadio, tele ja muu meedia vahendusel hullutavad, on oma ala vaieldamatud tipud, kes kohalikus meelelahutusäris riisuvad koore – märkimisväärse kasumi ja maksavad endale arvestatavaid dividende! Kuigi vahel ikka mõni lavadelt hästi tuntud artist vihjab, et Eesti turg on väike, siin suurt raha ei teeni ning enesele tõelist luksust lubada ei saa, jagub neil üksjagu kinnisvara, nad lubavad endile eksootilisi reise, elustiili, mis jääb paljudele kättesaamatuks. Ärimeestest, poliitikutest ja sportlastest rääkimata.

Äripäev avaldab igal aastal juba traditsiooniliselt Eesti rikkaimate TOPi. Majandusleht hindab TOPis figureerivate tegijate vara. Kroonika võttis Eesti rikaste TOPi kokku pannes aluseks erinevate valdkondade tegijatele kuuluvate ettevõtete eelmisel aastal teenitud kasumi ja nende ettevõtete varasematel tegevusaastatel kogunenud jaotamata kasumi.
Kes on siis lisaks sissetulekutele kohalikud näite-, muusika-, tele-, spordi-, poliitika- ja äriilma supertähed ka neile kuuluvate majade, korterite ja maavalduste poolest? Kes on nende valdkondade tegijad ja kui palju nad oma tegelikel võimalustel välja paista lasevad? Lisaks leiab mahukast väljaandest 2015. aasta eduhoroskoobi koos tähemärkide üldiseloomustustega.
Ajakirja Kroonika eriväljaanne toob lugejateni Eesti näite-, muusika-, tele-, spordi-, poliitika- ja äriilma tegijate TOPid, mille allikaks on AS Krediidiinfo.
Head uurimist!

Ajakirja Kroonika annab välja AS Ajakirjade Kirjastus – kes 28 ajakirja väljaandjana on oma enam kui 600 000 lugejaga Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider. Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad ajakirjad Kroonika, Eesti Naine, Naised, Teleleht, Kodukiri, Anne & Stiil, Tervis Pluss, Oma Maitse, Pere ja Kodu, TopGear Eesti, Kalale!, Jana, Käsitöö, Kodukirja lisaväljaanne Aed, Kroonika Kodu-eri, Sudoku ning ristsõnaajakirjad Ristik, Miniristik, Megaristik, Meistriristik, Pähklipureja ja Ripsik. Lisaks kirjastatakse kliendiajakirju ja raamatuid. Aastas annab Ajakirjade Kirjastus välja umbes 80–90 raamatut, tuntuimad neist on sarjas „100 rooga“ ilmunud kokaraamatud.
Ajakirjade Kirjastusele kuuluvad ka portaalid Raamat24.ee, Ajakirjad24.ee, NaisteMaailm.ee, Toidutare.ee, Kroonika.ee, Ideesahver.ee.