Eesti Päevalehe ja Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald tänab Krista Lensinit tema töö eest. "Esmalt sügav kummardus ja tänu Krista Lensinile, kes 9 aastat vedas ja arendas Eesti kõige suuremat ajakirja. Nende aastate jooksul tõi Krista juhitud väljaanne avalikkuseni kümneid seltskonnaväljaandele kohaseid saladusi, skandaale ja emotsioone. Me mäletame veel kaua Kroonika kaanelugu Evelin Ilvese seiklustest Komeedi katusel. Krista juhtis Kroonikat suure südame ning nakatava energiaga," meenutas Soonvald.

"Ingrid on üks Kroonika fenomeni loojatest ja oluline lüli ajakirja positsiooni kujunemisel Eesti ühiskonnas. Me tahame astuda Kroonika arengus järgmise sammu ja Ingridi teadmised, kuidas teha digitaalset ajakirjandust, kuidas leida õigeid lugusid, kuidas ühendada inimesi ja erinevate toimetuste võimekust, on just see, mida me ootame temalt paber- ja veebi-Kroonika uuele tasemele viimisel. Tänu uuendatud töökorraldusele, tugevatele tegevtoimetajatele ja kogemustele on Ingrid õige inimene juhtima nii LP-d kui ka Kroonikat," jätkas Soonvald.

Ingrid oli Kroonika ajaloo kolmas peatoimetaja aastatel 1997-2007.

2012. aastast on Ingrid Eesti Päevalehe laupäevalehe LP peatoimetaja.

Kroonika paberajakirja tegevtoimetajana jätkab Sven Haljand, Kroonika portaali juhina Merje Merdik, LP tegevtoimetajana Kerttu Pass.

Kroonika on Eesti kõige suurema tiraažiga ajakiri ja meelelahutusportaal.

Jaga
Kommentaarid